Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí líčka | 800 g |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
cibule | 2 ks |
červené víno | 500 ml |
silný hovězí vývar | 250 ml |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
šalvěj | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
bobkový list | 3 ks |
nové koření | 5 kuliček |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
máslo | 30 g |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme. Tvaroh zředíme kapkou mléka a smícháme s 1 lžící... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Polohrubou mouku, vločky, 1/3 prášku do pečiva, zarovnanou lžičku jedlé sody a... zobrazit recept
Postup: Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Restaurace Stará kuželna nabízí domácí kuchyni, exclusivní vinnou nabídku,...